Emma's Tax Law

Winkel

Ga je graag zelf met je boekhouding en belastingen aan de slag? Super! Ik heb verschillende trainingen ontwikkeld die je hier goed bij kunnen helpen. Aan de hand van deze trainingen moet het helemaal goed gaan komen. 

 

Btw training

Eerste Hulp Bij Omzetbelasting

De training die je alles leert over de aangifte omzetbelasting, ofwel de btw-aangifte. Aan de hand van verschillende modules leer jij volledig zelfstandig jouw btw-aangiften op te stellen.

Financieel en fiscaal advies gesprek

Inkomstenbelasting training

Begin 2022 wordt de training over de inkomstenbelasting gelanceerd. In deze training leer ik je alles over het opstellen van jouw aangifte inkomstenbelasting.

Money Mindset Masterclass

Master your Money training

Als ondernemer kom je niet om geld heen. Tijdens deze training leer je alles rondom geld, wat voor jouw bedrijf van belang is. Van het bepalen van je prijs tot het durven investeren. In deze training leer jij alles over de financiële kant jouw onderneming.

Aan de slag met Yuki

Aan de slag met Yuki

Werk jij met het boekhoudprogramma Yuki, dan is dit de training die jou helpt met de opstart. Deze training kan je GRATIS volgen, zodat jij een vliegende start maakt!

gratis btw tips

E-book: btw aangifte onder controle

Meer grip op je btw-aangifte door middel van dit ebook. Nu GRATIS bij inschrijving voor de maandelijkse nieuwsbrief vol tips over de boekhouding en belastingaangiften.

Get In Touch

2 + 10 =

0615331011
Emma@www.emmastaxlaw.nl

×

Hoe kan ik je verder helpen?

× Hoe kan ik je helpen?