Emma's Tax Law

Winkel

Ga je graag zelf met je boekhouding en belastingen aan de slag? Super! Ik heb verschillende trainingen ontwikkeld die je hier goed bij kunnen helpen. Aan de hand van deze trainingen moet het helemaal goed gaan komen. 

 

Crowdfunding belasting

Bundel inkomstenbelasting & BTW training

Wil jij alles leren over de aangifte inkomstenbelasting én de btw-aangifte? Schaf dan de bundel aan en krijg € 40,- korting.

Financieel en fiscaal advies gesprek

Inkomstenbelasting

In 8 modules leer jij alles over de aangifte inkomstenbelasting. Na het bekijken van alle modules en het gebruik van de bonussen stel jij jouw eigen aangifte in een handomdraai op.

BTW training

BTW training

De training die je alles leert over de aangifte omzetbelasting, ofwel de btw-aangifte. Aan de hand van verschillende modules leer jij volledig zelfstandig jouw btw-aangiften op te stellen.

kilometeradministratie template

Kilometeradministratie template

Houd je kilometers bij in een handige excel template. Daarnaast krijg je 4 mails met nuttige tips zodat jij hier optimaal voordeel uit kunt behalen.

ebook btw

Gratis btw checklist

Wil jij er zeker van zijn dat jouw administratie compleet is voor je de btw-aangifte verzendt? Download dan snel de btw checklist, zodat jij het kan checken!

 

 

ETL

06-25578518
info@emmastaxlaw.nl

Pietersbergweg 252
1105 BM Amsterdam

KVK: 77010604
BTW ID: NL003134293B06

×

Hoe kan ik je verder helpen?

× Hoe kan ik je helpen?