Emma's Tax Law

Boekhoudpakket KOR
KOR Pakket Emma's Tax Law

Geen aangifte en boekhoud stress meer

Focus je op jouw core-business

Belastingen, de meeste ondernemers willen er niks van weten. Toch ontkomen we er niet aan en zullen we het netjes moeten betalen. Krijg jij al een paniekaanval bij de gedachte dat de belastingaangifte weer gedaan moet worden? Je hebt geen idee wat het verschil is tussen de verschillende soorten belasting. Welke kosten op de zaak mogen? Mag niet alles op de zaak dan? Pff, jij wilt er liever niet te lang over na denken. Toch lig je soms wakker van die boekhouding, want stel je voor dat er fouten in zitten. Een boete, daar zit je toch niet op te wachten? Al die regeltjes de letters beginnen al voor je ogen te dansen en laat staan wat al die cijfertjes met je doen. Het is gewoon je ding niet! En dat mag.

Voor wie?

Ondernemer Ben jij ondernemer en ben je super goed in jouw vak, maar is belasting je ding echt niet en krijg je totaal geen energie van de boekhouding? Breekt de stress je al uit als je er aan denkt? Wil jij van de aangifte stress af, je financiën op orde hebben en meer tijd hebben voor de dingen waar je wel energie voor krijgt? Ik kan je helpen. Dit pakket is speciaal voor de ondernemer die is vrijgesteld voor de btw aangifte door de KOR of middels een andere vrijstelling.

Samen gaan wij aan de slag om orde te scheppen in jouw boekhouding. We beginnen met een startgesprek om elkaar wat beter te leren kennen. Zo weet ik precies wat al jouw pijnpunten zijn en hoe ik die kan oplossen. Samen gaan we aan de slag om jouw administratie op orde te maken en al jouw foutjes eruit te wissen. Ik ben altijd bereikbaar voor al je vragen en bovendien verzorg ik jouw aangifte Inkomstenbelasting, zo heb jij nergens meer omkijken naar.

Stel je eens voor dat jij nooit meer hoeft te stressen over de aangifte inkomstenbelasting. Dat jij nooit meer tot het laatste moment hoeft te wachten en de deadline net aan gaat halen. Stel je eens voor dat je gewoon weet dat alles in orde komt, dat je geen paniekaanvallen meer hebt. Stel je eens voor dat jij geen zorgen meer hebt over de aangifte inkomstenbelasting. En tot slot stel je eens voor dat jij nooit meer de stress ervaart of je je belastingaangifte wel kunt betalen. Hoe zou dat zijn? Geweldig toch?

Let’s do what we love and let’s do a lot of it!

Emma Verschure

Voor wie?

 

BTW vrijgestelde ondernemer Hoe lang wil je hier nog mee doorgaan? Die stress haalt vast en zeker al het plezier uit het ondernemen. Jij bent met een reden in de KOR gegaan, omdat je die stress niet wilt ervaren, maar toch ervaar je die nog altijd! Of je hebt een andere btw vrijstelling en dacht dat daarmee je boekhouding een stuk eenvoudiger was, maar zo voelt het helemaal niet! Die onzekerheid sloopt je en dat terwijl je ondernemer bent geworden voor de vrijheid. Vrijheid die je nu helemaal niet ervaart door alle belasting en boekhoud stress. Is dit nu het veelbelovende leven van een ondernemer? Die vraag spookt regelmatig door je hoofd. Je wilt dit toch niet langer als een blok aan je been zien?! Een blok wat jou tegenhoudt om te groeien en jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Wat mijn vrijgestelde klanten over mij zeggen:

Ik ben heel erg blij dat jij de belasting dingen voor mij regelt. Ik heb er nul verstand van en wil er ook eigenlijk nul verstand van hebben. Ik merk dat ik alles wat over belasting gaat niet fijn vind dus zo heerlijk dat ik iemand als jij in vertrouwen dat kan laten doen.

Ik heb er geen zorgen over omdat ik kan voelen dat het in goede handen is bij jou. Daarnaast vind ik dat je mij super goed op de hoogte houdt door je post op Instagram. Je bevlogenheid en je passie hiervoor geeft me rust. En eigenlijk kan ik alleen maar denken ga zo door. Ik kan als ik vragen heb bij je terecht en je reageert altijd snel.

Dus dikke vette complimenten voor jou!

Brigitta

Eigenaar, BvdB Coach

Herken jij jezelf in al het bovenstaande? Dan is dit precies het pakket wat jij nodig hebt. Dit pakket is zowel geschikt voor ervaren als voor startende ondernemers.

Boekhoudpakket KOR

Wat houdt het pakket in:

 • Inleidend gesprek
 • Kiezen boekhoudprogramma
 • Koppelen boekhouding
 • Controle van de gehele boekhouding
 • Antwoord op al jouw vragen
 • Maandelijks een exclusieve inspiratiemail met extra waarden
 • Afsluiting boekjaar
 • Opstellen inkomstenbelasting

 

* Met uitzondering van groot fiscaal advies

De voordelen nog een keer op een rijtje:

 • Nooit meer stress over jouw boekhouding
 • Nooit meer aangifte stress
 • Bereikbaar via WhatsApp, Instagram en mail
 • Geen belastingboetes meer
 • Meer tijd om je te focussen op wat jij het liefste doet, ondernemen
 • Gegarandeerd dezelfde week nog antwoord op jouw vragen

Dit pakket is niks voor je als:

 • Je niet bent vrijgesteld van de btw
 • Je wel tevreden bent met het aanklooien
 • Je beter werkt onder stress
 • Je moeite hebt met afspraken nakomen
 • Je niet van plan bent om jouw boekhouding tijdig bij mij te hebben
 • Je moeite hebt met rekeningen op tijd te betalen; en
 • Je jezelf geen ambitieuze ondernemer  vind en van je bedrijf geen succes wilt maken

Get In Touch

12 + 8 =

0615331011
Emma@www.emmastaxlaw.nl

×

Hoe kan ik je verder helpen?

× Hoe kan ik je helpen?