Mijn diensten

Belasting moet geen belasting zijn

In Nederland kennen wij veel verschillende soorten belastingen. Hierdoor zie jij vaak door de bomen het bos niet meer. Al die verschillende regels waar zij zich aan moeten houden, terwijl ze er niks van begrijpen. Belastingen zijn een belangrijk onderdeel van jouw onderneming, want als je het niet goed regelt, dan kan je grote problemen krijgen of veel te veel betalen. En die mogelijke boetes geven jou ook onnodig stress. Dat is iets wat we maar beter kunnen voorkomen. Om te zorgen dat jij geen slapeloze nachten krijgt van die belastingen, sta ik voor je klaar!

Door de boekhouding op een goede manier bij te houden kan je de stress al voorkomen. Je ziet dan wat er gebeurt in jouw onderneming én je komt niet meer in de knoei met de aangifte deadlines. Samen kijken we hoe we ervoor zorgen dat jouw boekhouding zo goed mogelijk wordt bijgehouden. Daarnaast maken we het fundament van jouw onderneming zo stevig mogelijk. Je gehele onderneming rust daar op, dus het is van belang dat dat op een goede manier staat.

Ik kan jou op verschillende manieren helpen om te zorgen dat de belasting jou meer rust gaat geven!

 

Uitbesteden

 

Jouw boekhouding wordt vakkundig opgesteld en daarnaast wordt zorg gedragen voor jouw belastingaangiften. Zo ben jij ontzorgt én betaal je nooit te veel belasting!

Trainingen

 

Zelf aan de slag om te leren hoe je belastingaangiften opgesteld moeten worden? Je leert het in de verschillende cursussen die ik heb!

 

Eenmalige hulp

Behoefte aan fiscaal advies of hulp nodig met de opstart van je onderneming. Ik help je graag!

 

Succes maak je zelf waar.

Ik ben Emma, de oprichter van Emma’s Tax Law. Het is mijn passie om gedreven ondernemers te helpen met hun belastingen en boekhouding. Mijn doel is om jou te laten zien dat belastingen en boekhouding helemaal niet saai hoeft te zijn. Als je met de juiste adviseur werkt, is het super leuk! Bovendien kan het je zelfs geld opleveren en kan jij je volledig focussen op wat jij het liefste doet, het verder groeien met je power onderneming. 15 januari 2020 is Emma’s Tax Law ontstaan, ondertussen heb ik al meer dan 100 ondernemers geholpen met hun belastingaangiften en boekhouding middels mijn trainingen en het overnemen van de boekhouding. 

 

 

 

ETL

06-25578518
Emma@www.emmastaxlaw.nl

Pietersbergweg 252
1105 BM Amsterdam

KVK: 77010604
BTW ID: NL003134293B06

×

Hoe kan ik je verder helpen?

× Hoe kan ik je helpen?