Over Emma's Tax law

Dit is wie wij zijn!

Een jong en modern belastingadvieskantoor die alles op een eigen wijze aanpakt. Dat is hoe wij ons kenmerken. Door onze drive om te vernieuwen en de belastingwereld moderneer te maken, bedenken wij de gaafste ideeën. Lees hier ons volledige verhaal.

Hoe het allemaal begon

We gaan even terug in de tijd:  januari 2020. Ik had de afspraak bij de kvk gemaakt om mijn blog en instagram in te schrijven. Iets noodzakelijks. Het voelde voor mij totaal niet als ondernemen, maar het moest. De avond voorafgaande zat ik op de koude grond van de badkamer en ik was vragen over belastingen van een mede-blogger aan het beantwoorden. Op dat moment dacht ik nog: “waarom help ik iedereen gratis?”. De volledige btw aangifte van deze blogger – inclusief advies -, stelde ik voor niks op. Ik voelde me gekke Henkie en bedacht me dat dit veel beter kon. 

De volgende dag ging ik naar de KvK en met dat papiertje in een map ging ik naar huis. Dit bedrijf had ik niet mee ingeschreven, maar nog diezelfde dag paste ik mijn inschrijving aan.

Het viel mij op dat veel ondernemers weinig snapte van de belastingen en dat er weinig tot geen laagdrempelige hulp te verkrijgen was. Mijn kennis gecombineerd met laagdrempeligheid klonken als de gouden combinatie! Op een persoonlijke manier help ik daarom tal van ondernemers met hun belastingen en boekhouding. Om de laagdrempeligheid te kunnen waarborgen en ook startende ondernemers en/of ondernemers met weinig budget toch goed te kunnen helpen, heb ik ondertussen ook een mooi cursusaanbod gelanceerd. Zo is er keuze voor elke ondernemer.

Emma's Tax Law

 01. transparantie

Het draait om jouw onderneming. Daarom heb jij een accuraat inzicht nodig in jouw boekhouding. Deze kan je altijd inzien. Daarnaast zullen wij nooit dingen zonder jouw toestemming doen én zijn er geen verbogen kosten.

02. Betrouwbaar

Een samenwerking waarop je kan bouwen is voor ons heel belangrijk. Wij kijken graag naar het lange termijn, garanderen snel antwoord op mailtjes of WhatsAppjes en denken met je mee over de mogelijkheden.

03. Betrokken

Door een betrokken samenwerking tussen ons kan jouw bedrijf groeien. Om die reden wil ik jouw bedrijf echt kennen. Laagdrempelig contract op een formele manier is daarbij noodzakelijk. Daarnaast gaan wij geen korte samenwerkingen aan, omdat wij de betrokkenheid dan niet kunnen garanderen.

Een team van professionals

Emma

Emma

Oprichter & eigenaar
Belastingadviseur

Kim

Kim

Business Support
Moneybird & Moneymonk expert

Maud

Maud

Junior belastingadviseur

Daphne

Daphne

Vormgever & social media beheer

Kim Soemers

Nikita

Business Support

Waarmee wij jou kunnen helpen

Uitbesteden

 

Jouw administratie wordt vakkundig opgesteld en daarnaast wordt zorg gedragen voor jouw belastingaangiften. Zo ben jij ontzorgt én betaal je nooit te veel belasting!

Trainingen

 

Zelf aan de slag om te leren hoe je belastingaangiften opgesteld moeten worden? Je leert het in de verschillende cursussen die wij hebben!

 

Advies

Wij helpen graag met de fiscale advisering van jouw bedrijf. Dit is zowel voor startende ondernemers die willen snappen hoe het werkt als voor fiscale adviezen voor gevorderde ondernemers.

Yuki partner
Logo Erkend Moneymonk Adviseur
Erkent moneybird adviseur
bunni

Wat anderen over ons zeggen:

Ik kwam bij Emma omdat ik heel graag mijn belastingaangiftes en een deel van mijn boekhouding uit handen wilde geven.

Emma helpt me met de btw aangifte én de inkomstenbelasting. Ik ben superblij met de mogelijkheid tot vragen stellen, alle herinneringen die ik krijg om op tijd mijn bonnen te uploaden en haar adviezen. Het enige dat ik hoef te doen is uploaden en de aangiftes checken.

Ik zou haar zeker aanraden aan alle ondernemers die zelf geen omkijken meer willen hebben naar de belastingaangiftes.

Marjolein van Dongen

Business coach, Marjolein Communicatie

Ik ben heel erg blij dat Emma de belasting dingen voor mij regelt. Ik heb er nul verstand van en wil er ook eigenlijk nul verstand van hebben. Ik merk dat ik alles wat over belasting gaat niet fijn vind dus zo heerlijk dat ik iemand als Emma in vertrouwen dat kan laten doen.

Ik heb er geen zorgen over omdat ik kan voelen dat het in goede handen is bij Emma. Daarnaast vind ik dat Emma mij super goed op de hoogte houdt door onder andere haar post op Instagram. Haar bevlogenheid en haar passie hiervoor geeft me rust. En eigenlijk kan ik alleen maar denken ga zo door. Ik kan als ik vragen heb bij haar terecht en ze reageert altijd snel dus ik heb niet het gevoel dat ik onzichtbaar ben voor haar.

Dus dikke vette complimenten voor Emma!

Brigitta

Coach, BvdB Coach

Je hoort het wel vaker van creatieve ondernemers. Dat ze een hekel hebben aan de niet creatieve kant van ondernemer, de boekhouding en belasting. 

Nou dat is bij mij een understatement. Ik krijg er letterlijk buikpijn van. 

En wat ben ik blij met Emma. Ze heeft de kennis en expertise om mijn bedrijf goed te laten functioneren, zodat ik kan mij kan focussen om mijn expertises en waar ik gelukkig van wordt. Ze neemt al mijn stress weg rondom de grote boze “belasting wolf”, ze neemt echt de tijd voor mij als ondernemer. 

Marry Bassa

Creatieve VA

 

 

ETL

06-25578518
info@emmastaxlaw.nl

Pietersbergweg 252
1105 BM Amsterdam

KVK: 77010604
BTW ID: NL003134293B06

×

Hoe kan ik je verder helpen?

× Hoe kan ik je helpen?