Dit is: Emma

Eigenaar & belastingadviseur

Bij mij zijn jouw belastingen op het juiste adres. Van het opstellen van aangiften tot het geven van belastingadvies, ik help je graag. Maar wie is Emma dan? Nou dat ga je hier ontdekken!

Vroeger wilde ik dit worden baas van een internationaal bedrijf en ik zou dan heel de wereld over vliegen om te kijken hoe het met de vestigingen ging.

Mijn favoriete vakantieland is  Italië en Griekenland voor de zomervakantie en Oostenrijk voor de wintersport. Maar de wereld is zo mooi, ik hoop het allemaal te ontdekken.

Mijn hobby’s zijn winkelen, boeken lezen, cocktails drinken, mijn kennis verbreden en gezellige dingen doen met vriendinnen.

Mijn lievelingseten is pizza en sushi, maar ik ben ook gek op toetjes, chocolade en een pasta met wild ragout.

Dit zijn mijn drie beste eigenschappen

  • Leergierig
  • Ambitieus
  • Perfectionist

Wat ik het leukste vind aan mijn werk ondernemers mogen helpen met zaken waar zij zelf niks van snappen, maar na mijn uitleg wel. Zo kan ik ze goed op weg helpen en zorgen dat hun bedrijf op een goede manier van de grond komt.

Dit is wat ik jou toewens een bedrijf waar jij onwijs gelukkig van wordt en waarbij je geen stress hoeft te hebben van dingen die onnodig zijn. Zoals stress over belastingaangiften én de administratie. Dat pakken wij namelijk met de grootste liefde en zorg voor je op, waardoor jij niet meer hoeft te stressen daarover.

over emma
Logo Erkend Moneymonk Adviseur
Erkent moneybird adviseur
Yuki partner
bunni

Get in touch with us!

Get in touch with us!

Privacyverklaring Emma's Tax Law

Algemene voorwaarden

Cookiebeleid Emma's Tax Law

Over ons 

 

06-25578518
info@emmastaxlaw.nl

Schoolstraat 333
5038 RL Tilburg

KVK: 77010604
BTW ID: NL003134293B06

06-25578518
info@emmastaxlaw.nl

Schoolstraat 333
5038 RL Tilburg

KVK: 77010604
BTW ID: NL003134293B06

×

Hoe kan ik je verder helpen?

× Hoe kan ik je helpen?