Live Masterclass

Belastingen voor Dummies

Als ondernemer kom je er niet omheen, belastingen. En hoe ingewikkeld het ook is, je zal er toch wel iets over moeten weten. 11 januari 2023 leer ik jou er alles over tijdens de live masterclass Belastingen voor Dummies in Breda.

Koop je kaartje!

“Eindelijk snap je hoe de belastingen van je bedrijf werken”

Belastingen, je weet dat je als ondernemer belasting moet betalen. Maar je hobby is het niet en zal het ook niet worden. Het is een grote grijze wolk, die niet tastbaar is… Hoe fijn is het dan als een enthousiaste belastingadviseur jou alles vertelt wat je moet weten? 

Laat je alles vertellen in deze masterclass, zodat jij tijd, energie en geld overhoudt voor het stuk van ondernemen wat jou alle energie geeft die nodig is!

En daar komen de angsten:

 • Doe ik het wel goed?
 • Ik begrijp helemaal niks van belastingen…
 • Moet ik wel doorgaan met mijn onderneming als ik dit allemaal niet begrijp?
 • Wat als de Belastingdienst fouten in mijn administratie of belastingaangiften ontdekt?
 • Laat ik niet keiveel voordelen liggen?

 

 

Leer alles wat van belang is!

In de afgelopen jaren hebben wij al honderden ondernemers geholpen met hun belastingaangiften en de boekhouding. Door deze ervaring weten wij precies wat er van belang is om aan jou te leren. En dat gaan wij ook doen.

Woensdag 11 januari om 9.30 uur geeft Emma in Coffeelab Breda een live masterclass over belastingen. Tijdens deze masterclass gaan we gedurende 2,5 uur in op verschillende onderwerpen die van reuze belang zijn.

Van de boekhouding tot de btw-aangifte tot de aangifte inkomstenbelasting, tijdens deze masterclass komen al deze onderwerpen ter sprake. Zo krijg jij op één ochtend een fijne basis hoe de belastingen werken voor jouw onderneming. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jouw vragen te stellen. Zo zorgen wij er met elkaar voor dat de grijze ontastbare wereld van belastingen op 11 januari een stuk tastbaarder wordt. Én dat jij naar huis gaat met het idee dat je eindelijk begrijpt hoe het in zijn werk gaat!

 

Aangifte inkomstenbelasting

Leer alles over belastingen tijdens de live masterclass!

Ben jij er klaar voor om alles te leren over belastingen wat voor belang is voor jouw onderneming? Samen met een groep ambitieuze ondernemers gaan we dit leren!

inkomstenbelasting 2021 opstellen
 • Inspirerende masterclass bij Coffeelab Breda
 • Inclusief koffie, thee, water en een lekker hapje
 • Exclusieve korting op mijn trainingen
 • Gratis werkdag bij Worklab Breda t.w.v. € 80

Totaal €75,- excl. btw.

De voordelen van deze masterclass op een rijtje:

 • Live masterclass op een fantastische locatie inclusief koffie, thee en wat lekkers
 • Gedurende 2,5 uur leer je alles over belastingen waardoor je het eindelijk beter gaat begrijpen
 • Een fijne korting op al onze trainingen
 • Mogelijkheid om eindelijk al je vragen te stellen (en ze beantwoord te krijgen)
 • Doordat alles duidelijk wordt, heb jij meer tijd over voor jouw onderneming

Dit gaan we o.a. bespreken

 • Boekhouding
  Een goede boekhouding is het fundament van jouw onderneming. Tijdens de masterclass gaan we het fundament van jouw boekhouding in orde maken. Zo leer jij precies wat je moet doen voor een goede boekhouding en hoe je vanuit daar de belastingaangiften eenvoudig kunt opstellen.
 • Btw-aangifte
  In januari is het weer tijd voor de btw-aangifte. Daarom gaan we alle basics van de btw-aangifte bespreken, zodat jij die met rust kan gaan opstellen. Daarnaast zullen we bespreken wanneer de KOR interessant is. 
 • Aangifte Inkomstenbelasting
  Vanaf maart is het tijd om de aangifte inkomstebelasting op te stellen. Maar ben jij nu ondernemer of resultaatgenieter? En hoe werkt dat invullen van de aangifte? Daarnaast bespreken we alle mogelijkheden die belastingvoordeel opleveren. Zo weet jij direct hoe je niet meer te veel belasting kunt betalen.

Zin in een gezelige ochtend met goede koffie waar je onwijs veel gaat leren over belasting?

Wanneer je praat, herhaal je hetgeen je al weet. Als je luistert, dan kan je nieuwe dingen leren!

Emma Verschure

Emma Verschure

Voor wie is de live masterclass: Belastingen voor Dummies?

 • De startende ondernemer: je bent net ingeschreven in de kamer van koophandel en je wilt vanaf het begin je zaken op orde hebben.
 • Je bent al een tijdje bezig en je merkt dat je eigenlijk nog wel meer wilt weten over belasting.

btw training

Veel gestelde vragen

De antwoorden op veelgestelde vragen.

Hoe duur is de live masterclass?

De masterclass bedraagt €75 exclusief btw. Deze prijs is inclusief koffie, thee en wat lekkers. Daarnaast krijg je ook nog een fijne korting op mijn trainingen als je bij de masterclass aanwezig bent! En tot slot krijg je nog een werkdag in Worklab Breda cadeau t.w.v. € 80,-

Is het bedrag zakelijk aftrekbaar?

Hoe het precies met de aftrekbaarheid van de live masterclass zit (en dat van andere masterclasses) dat ga ik je vertellen tijdens de masterclass. Maar om de vraag alvast kort te beantwoorden:

 • De btw mag je volledig terugvragen in de volgende btw-aangifte
 • Voor de aangifte inkomstenbelasting geldt een aftrekbeperking, waardoor je 80% van de kosten mag opvoeren. 
Wordt de masterclass opgenomen?

Nee, het is een live masterclass die op een locatie wordt gehouden. De masterclass wordt hierdoor niet gefilmd waardoor het opnemen niet mogelijk is. Dit houdt in dat je er echt live bij aanwezig moet zijn om de informatie te krijgen. 

Is het vervoer naar Breda toe aftrekbaar?

Kort gezegd, ja de kosten van het vervoer mag je opvoeren als zakelijke kosten. Hoe dit precies in zijn werk gaat, dat leer ik je ook tijdens de masterclass, kan je niet wachten? Neem dan eens een kijkje bij de kilometeradministratie template, daarin leg ik alles al aan je uit.

Kan ik mijn kaartje retourneren?

Nee, op het moment dat een kaartje gekocht is, dan is deze niet meer te retourneren. Wel is het na overleg mogelijk om het kaartje over te dragen aan iemand anders.

Kan ik onderwerp verzoeken insturen?

Tuurlijk mag je een verzoekje over een onderwerp insturen. Hiervoor kan je een mailtje sturen naar info@emmastaxlaw.nl en dan gaan wij kijken of en hoe we dit in de masterclass kunnen verwerken. 

Kan ik ook persoonlijk advies krijgen?

In deze masterclass wordt het heel lastig om persoonlijke adviezen te geven. Als het algemeen kan, dan is het zeker mogelijk. Alleen persoonlijke adviezen zullen niet lukken. Mocht je hier wel behoefte aan hebben, stuur dan een mailtje naar info@emmastaxlaw.nl en dan pakken wij het op om een afspraak te maken voor een 1 op 1 sessie.

Is de masterclass enkel interessant voor startende ondernemers?

Nee! Ook als jij al even bezig bent met ondernemen, maar weinig van belastingen begrijpt is dit een super goede masterclass voor je! Aan het einde van deze masterclass zal jij alles namelijk een stuk beter begrijpen en daardoor wordt het een stuk tastbaarder en zal jij met meer zelfvertrouwen gaan ondernemen. Dus ook voor ondernemers die al jaren bezig zijn, maar op belastinggebied maar wat doen is deze masterclass een mega aanrader.

belastingwetboek - inkomenstenbelasting

“Maar heb ik deze masterclass echt nodig?” 

 

Op Google kan je veel foute informatie vinden over belastingen. In Facebook groepen staat het vol met verkeerde adviezen op belastinggebied. Belastingen zijn ingewikkeld en mensen denken het vaak te weten terwijl dit niet het geval is.

Het opvolgen van verkeerde adviezen en foute informatie kan vervelende gevolgen hebben. Denk aan boetes van de Belastingdienst. Dat zijn dingen waar je van weg moet blijven.

Elk jaar verandert de belastingwetgeving. Elk jaar komt er een nieuwe versie uit van het boek op de foto. Deze wijzigingen bestuderen wij aandachtig en daardoor kunnen wij jou vertellen waar je op moet letten.

Of jij deze masterclass echt nodig hebt is afhankelijk van jouw kennis. Maar als jij direct al duidelijkheid wilt over de wijzgingen van 2023 en daarnaast nog wel wat hulp kan gebruiken bij de btw-aangifte van kwartaal 4 en de aanigfte inkomstenbelasting van 2022 dan is deze masterclass een aanrader.

Praktische informatie

Coffeelab Breda

De masterclass is bij Coffeelab Breda. Deze locatie is op loopafstand van het treinstation Breda. Na de masterclass zou je hier ook nog kunnen werken in de coworkspace. 11 januari om 9.30

De masterclass houden we op 11 januari om 9.30 en zal ongeveer 2,5 uur duren. Gedurende de masterclass ga je enorm veel leren over belastingen, de boekhouding en alles wat nog meer van belang is.

Inclusief koffie, thee en een hapje

Gedurende de masterclass krijg je koffie, thee en een lekker hapje. Dit zit al bij de prijs in, dus daar hoef je je verder niet meer druk om te maken. Leer alles over belastingen tijdens de live masterclass!

Ben jij er klaar voor om alles te leren over belastingen wat voor belang is voor jouw onderneming? Samen met een groep ambitieuze ondernemers gaan we dit leren!

inkomstenbelasting 2021 opstellen
 • Inspirerende masterclass bij Coffeelab Breda
 • Inclusief koffie, thee, water en een lekker hapje
 • Gratis werkdag bij Worklab Breda t.w.v. € 80

Totaal €75,- excl. btw.

Get in touch with us!

Get in touch with us!

Privacyverklaring Emma's Tax Law

Algemene voorwaarden

Cookiebeleid Emma's Tax Law

Over ons 

 

06-25578518
info@emmastaxlaw.nl

Schoolstraat 333
5038 RL Tilburg

KVK: 77010604
BTW ID: NL003134293B06

06-25578518
info@emmastaxlaw.nl

Schoolstraat 333
5038 RL Tilburg

KVK: 77010604
BTW ID: NL003134293B06

×

Hoe kan ik je verder helpen?

× Hoe kan ik je helpen?