Aangifte Inkomstenbelasting

Geen aangifte stress meer!

Ben jij klaar voor een goede aangifte inkomstenbelasting? Dan is dit precies wat jij nodig hebt. Jij hoeft je nergens zorgen meer om te maken, wij doen alles voor je.

Aan de slag!

“Geen omkijken meer naar jouw aangifte inkomstenbelasting”

Belastingen, je weet dat je als ondernemer belasting moet betalen. Maar je hobby is het niet en zal het ook niet worden. Hoe fijn is het dan om een betrouwbare sparringpartner te hebben, die dit met plezier voor je overneemt?

Door met ons te werken bespaar je jezelf tijd, energie, geld en slapeloze nachten. Jouw aangifte wordt met liefde en de grootste zorg opgesteld.En daar komen de angsten:

 • Kan ik dit wel volledig loslaten?
 • Wat als er fouten in mijn administratie staan?
 • Moet ik dit niet gewoon zelf kunnen?
 • Iedereen zegt wat anders, wie moet ik nu geloven?


 

Hoor het van onze klanten:

Afgelopen jaar was ik met spoed op zoek naar iemand die mijn aangifte inkomstenbelasting kon verzorgen. Online vond ik Emma’s Tax Law. De aangifte moest op korte termijn worden gedaan en Emma heeft dit ruim voor de deadline voor mij geregeld.

Ze was (nog) niet bekend met mijn online boekhoudtool, maar dit heeft ze zich snel eigen gemaakt. Ze is heel benaderbaar en zelfs te bereiken via WhatsApp. Daarnaast rekent ze een vriendelijke prijs!

Ik zou Emma zeker aanbevelen en ik zal ook komend jaar weer gebruik maken van haar diensten!

Ilona Gordijn

Wanderjewels.nl

Let’s go!

In de afgelopen jaren hebben wij al honderden aangiften inkomstenbelasting opgesteld voor ondernemers. Door al deze ervaring weten wij precies wat er van belang is in jouw aangifte. Op die manier weet jij zeker dat je nooit te veel belasting zal betalen én je gebruikmaakt van de voordelen die de wet te bieden heeft.

En wij gaan jou helpen!

Met de match call leren we elkaar wat beter kennen. Daarna krijg jij een uitgebreide vragenlijst zodat je alle benodigde informatie kan aanleveren (de vragenlijst kan je vinden in onze beveiligde omgeving). Daarmee ga ik aan de slag en vervolgens krijg jij de concept aangifte opgeleverd. Als je het ermee eens bent dien ik de aangifte in. Meer omkijken heb je er niet naar.

Onze focus: zorgen dat jij kan doen in je onderneming waar jij echt goed in bent, zonder dat jij je druk hoeft te maken om de belastingen. Samen vormen we een team dat jouw belastingaangifte regelt.

Wij gaan je cheerleader zijn en je volledig helpen met alles. Zo wordt het nog leuker in jouw bedrijf.Aangifte inkomstenbelasting

Wij werken met:

In overleg kunnen andere programma’s ook, maar onze specialiteit ligt daar niet bij!

Yuki partner
Logo Erkend Moneymonk Adviseur
Erkent moneybird adviseur
bunni
e-boekhouden.nl
snelstart

Waarom uitstellen? Krijg nu de rust terug

Klaar om nu eindelijk volle focus op jouw onderneming te gaan en de belastingen aan ons over te laten?

inkomstenbelasting 2021 opstellen
 • Online intake
 • Vragen stellen per mail
 • Uitgebreide vragenlijst zodat wij alle informatie hebben
 • Opstellen en indienen van de aangifte inkomstenbelasting

Totaal € 405,-

Extra opties:

 • Controle op je boekhouding € 80 / uur
 • Fiscaal partner € 80,-

Prijzen zijn excl. btw.

De voordelen als je ons jouw aangifte laat opstellen:

 • Zekerheid dat je niet te veel betaalt.
 • Geen stress of onzekerheid meer.
 • Vast bedrag, je weet waar je aan toe bent.
 • Zekerheid op een foutloze aangifte.
 • Jij kan je focussen op hetgeen jij leuk vindt.

Hoor het van onze klanten:

Ik wil nog even zeggen dat ik echt buitengewoon onder de indruk ben van hoe jullie werken, ik vond jullie zelfs op Tiktok en heb me geabonneerd.

Ik vind het zo fijn dat jullie zo ongelooflijk betrokken met jullie klanten zijn en zo met de tijd mee, ik zou bijna zeggen de tijd vooruit. Ik ben heeel blij met jullie.

Kristof Carnewal

Amaya Handpan

Ben je klaar voor de ontzorging van jouw aangifte inkomstenbelasting?

Als je succesvol wilt worden als ondernemer is uitbesteden een kunst. Belastingen zijn zo ingewikkeld, dat moet je niet zelf willen blijven doen! Ga geld verdienen in de tijd die je kan besparen.

Emma Verschure

Emma Verschure

Voor wie is de inkomstenbelasting?

 • De startende ondernemer: je bent net ingeschreven in de Kamer van Koophandel en je wilt vanaf het begin je zaken op orde hebben.
 • Je bent al een tijdje bezig en je merkt dat er veel meer uit je aangiften te halen valt dan je nu doet.
 • Je hebt je aangiften in het verleden al uitbesteed, maar je komt nu graag naar mij toe.

btw training

Veel gestelde vragen

De antwoorden op veelgestelde vragen.

Hoeveel kost het als jij mijn aangiften doet?

Afhankelijk van je wensen, maar de instapprijs is € 405,- ex btw. Indien je een fiscaal partner hebt komt daar nog € 80,- ex btw bovenop en voor de controle van je boekhouding rekening ik nog eens € 80,- per uur.

Dit bedrag is niet volledig aftrekbaar van je winst. De inkomstenbelasting zit voor een deel op een privébelasting en is daarom niet 100% aftrekbaar. Het deel van de fiscaal partner kan je niet op de zaak zetten. Van de € 405,- is 1/3 deel privé. Daar mag je de btw dus ook niet van terugvragen.Is het bedrag zakelijk aftrekbaar?

Deels, bij de aangifte inkomstenbelasting zit er altijd een privé-element in en dat zorgt ervoor dat dit geen 100% zakelijke uitgave is. Het deel van de fiscaal partner kan je niet op de zaak zetten. Van de € 405,- is 1/3 deel privé. Daar mag je de btw dus ook niet van terugvragen. De controle op de boekhouding is wel 100% zakelijk.

Krijg ik een jaarrekening?

Nee, je krijgt bij het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting geen jaarrekening. Je hebt dit als eenmanszaak of vof ook niet nodig. Mocht je een hypotheekadviseur hebben die bij de aanvraag van jouw hypotheek wel een jaarrekening wil hebben, dan kan ik dit opstellen voor je. De kosten hiervoor bedragen € 80,- per uur. De totaalprijs is afhankelijk van de grootte van jouw administratie.

Hoe lang duurt het voor de aangifte wordt gedaan?

Dat is afhankelijk van verschillende dingen. In het begin van de aangifteperiode duurt het gemiddeld wat langer, maar over het algemeen gaat het vrij snel. 

Nadat jij hebt besloten om samen te werken vraag ik de machtiging die we nodig hebben aan bij de Belastingdienst. Dit duurt ongeveer twee weken. Deze stuur je per mail door, zodat wij dit kunnen verwerken. Daarnaast hebben wij de ingevulde Google form nodig. Zodra wij dit hebben, stellen we de conceptaangifte op. Hoe sneller jij bent, hoe sneller je het concept toegestuurd krijgt.Wat wordt er van mij verwacht?

Jij hoeft niet heel veel te doen, maar ik heb wel bepaalde informatie van je nodig.

 • Je stuurt de machtiging die je via de post hebt gehad per mail toe.
 • Je vult de Google form in met al je informatie.
 • Je bekijkt de conceptaangifte.
 • Bij akkoord lever je binnen twee weken de getekende akkoordverklaring per mail in.
 • Je viert feest dat wij de aangifte hebben gedaan.Doe je een overdracht?

Als jij bij je vorige boekhouder, belastingadviseur of accountant weggaat doe ik een overdracht, zodat ik op de hoogte ben van jouw gegevens. Dit doe ik enkel op verzoek van jou of op verzoek van je oude boekhouder, belastingadviseur of accountant. Hiervoor reken ik € 80 / uur ex btw.

Kan ik ook advies krijgen?

Tuurlijk kan dat! Als jij behoefte hebt om 1 op 1 te sparren over bepaalde kwesties in je onderneming help ik je daar graag bij. Als jouw belastingadviseur doe ik meer dan enkel de aangifte inkomstenbelasting opstellen. Ik help jou wanneer jij daar behoefte aan hebt, dus als jij mijn advies nodig hebt, trek dan vooral aan de bel.

De kosten hiervoor bedragen € 80 / uur.

Controleer of corrigeer jij ook de boekhouding?

Ja dat doe ik! Op een foute aangifte kan ik geen boekhouding maken. Daarom controleer ik de boekhouding altijd vooraf. Hierbij doe ik ook direct btw-correcties indien dat nodig is, zodat jouw bedrijf helemaal in orde is. Mocht ik dingen zien die mij opvallen, dan geef ik dit ook altijd aan, zodat jouw boekhouding nog beter wordt.

De controle van de boekhouding zit niet bij de prijs in, maar kost € 80 per uur ex btw.belastingwetboek - inkomenstenbelasting

“Maar moet ik dit niet gewoon zelf kunnen…” 

 

Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw belastingaangifte, dus dat je er iets van snapt dat is wel zo handig. Maar daar gaan wij je ook mee helpen, dus dat gaat helemaal goedkomen.

Elk jaar verandert de belastingwetgeving. Elk jaar komt er een nieuwe versie uit van het boek op de foto. Als jij die wijzigingen elk jaar moet bestuderen, dan kom je niet meer toe aan ondernemen. Dat is iets wat je niet moet willen.

Wij zijn groots voorstander van snappen wat er in jouw bedrijf gebeurt. Maar wel tot op zekere hoogte en dat is niet om alle wetswijzigingen te kennen. Daar heb je andere mensen voor. En wij verdiepen ons met liefde hierin zodat jij je kan focussen op wat jij leuk vindt om te doen.

Dus nee, je hoeft dit niet zelf te kunnen, maar het is wel handig als je snapt wat het is. En ook daar kunnen wij je gewoon mee helpen.

3 keer voordelen als wij jouw aangifte doen

}

1. Het bespaart tijd

Als wij jouw aangifte opstellen dan hou jij tijd over die je kan besteden aan je onderneming. Jij hoeft je niet meer te verdiepen in hoe de aangifte ook al weer werkt, welke regels er zijn en wat je wel en niet op de zaak mag zetten. Zo hou jij tijd over voor dingen die je wel leuk vindt.2. Het levert geld op

Wij zijn op de hoogte van alle belastingvoordelen die voor jou gelden. Op die manier krijg jij maximaal belastingvoordeel en verdien je dus geld door met ons te werken. Hoeveel het zal opleveren is niet te zeggen.

3. Jij kan je focussen op leuke dingen

Van die belastingaangifte wil jij eigenlijk niks weten. Hoe fijn is het dan als je er zelf geen omkijken meer naar hebt? Door met ons te werken kan jij je volledig focussen op hetgeen jij wel leuk vindt om te doen. Zo blijft ondernemen toch een stuk leuker!“3 keer ja, maar…”

 • “Ja, maar ik vind het eng om uit te besteden…”
  Snap ik helemaal. Als ondernemer voelt het vertrouwd om de touwtjes zelf in handen te houden. Dit had ik in het begin ook, maar als jij wilt groeien met je bedrijf is het juist goed om het wel te doen. Door dingen uit te besteden ga jij als ondernemer echt groeien. En lieverd, dat gun ik jou van harte. Dus wees niet bang, laten we er gezellig over kletsen in een call en dan kan je daarna kijken of het nog steeds zo eng is.
 • “Ja, maar mijn boekhouding klopt niet…”
  Ach dat geeft niks. De meeste aangiften die ik opstel hadden eerst een verkeerde boekhouding. Na mijn controle hebben we alles rechtgezet, zo is jouw boekhouding direct in orde en klopt jouw belastingaangifte wel gewoon. Een foute boekhouding is niet meer jouw zorg!
 • “Ja maar met mijn grootte krijg ik toch geen controle…”
  Dat is helaas niet helemaal waar. De kans op een controle is niet heel groot, maar altijd aanwezig. Als jij een controle krijgt en er blijken dingen niet te kloppen, dan heb je wel echt een probleem. En als je nagaat hoeveel stress je dat oplevert… ik kan je vertellen, dat kan je beter voorkomen. Daarnaast ben je een stuk duurder uit als je het op die manier aanpakt, dus zowel financieel als mentaal is het niet aan te raden om te hopen dat jij inderdaad geen controle krijgt.Waarom uitstellen? Krijg nu de rust terug

Klaar om nu eindelijk volle focus op jouw onderneming te gaan en de belastingen aan ons over te laten?

inkomstenbelasting 2021 opstellen
 •  Online intake
 • Vragen stellen per mail
 • Uitgebreide vragenlijst zodat wij alle informatie hebben
 • Opstellen en indienen van de aangifte inkomstenbelasting

Totaal € 405,-

Extra opties:

 • Controle op je boekhouding € 80 / uur
 • Fiscaal partner € 80,-

Prijzen zijn excl. btw.

Get in touch with us!

Get in touch with us!

Privacyverklaring Emma's Tax Law

Algemene voorwaarden

Cookiebeleid Emma's Tax Law

Over ons 

 

06-25578518
info@emmastaxlaw.nl

Schoolstraat 333
5038 RL Tilburg

KVK: 77010604
BTW ID: NL003134293B06

06-25578518
info@emmastaxlaw.nl

Schoolstraat 333
5038 RL Tilburg

KVK: 77010604
BTW ID: NL003134293B06

×

Hoe kan ik je verder helpen?

× Hoe kan ik je helpen?