Emma's Tax Law

diensten

Belastingen moeten geen belasting zijn!

In Nederland kennen wij veel verschillende soorten belastingen. Hierdoor zie jij door de bomen het bos niet meer. Al die verschillende regels waar zij zich aan moeten houden, terwijl ze er niks van begrijpen. Belastingen zijn een belangrijk onderdeel van jouw onderneming, want als je het niet goed regelt, dan kan je grote problemen krijgen of veel te veel betalen. En die mogelijke boetes geven jou ook onnodig stress. Dat is iets wat we maar beter kunnen voorkomen. Om te zorgen dat jij geen slapeloze nachten krijgt van die belastingen, staan wij voor je klaar!

 

Door de boekhouding op een goede manier bij te houden kan je de stress al voorkomen. Je ziet dan wat er gebeurt in jouw onderneming én je komt niet meer in de knoei met de aangifte deadlines. Samen kijken we hoe we ervoor zorgen dat jouw boekhouding zo goed mogelijk wordt bijgehouden. Daarnaast maken we het fundament van jouw onderneming zo stevig mogelijk. Je gehele onderneming rust daar op, dus het is van belang dat dat op een goede manier staat.

Wij kunnen jou op verschillende manieren helpen om te zorgen dat de belasting jou meer rust gaat geven!

 

Neem niet genoegen met minder

Onze diensten

Wij bieden verschillende diensten en trainingen aan die het voor jou nog makkelijker kunnen maken. Zo kan jij je volledig focussen op jouw bedrijf. Neem snel een kijkje!

Aangifte inkomstenbelasting

Wij kunnen jou heel goed helpen met de aangifte inkomstenbelasting. Door verschillende opties is er altijd een geschikte manier die bij jou past. Zowel uitbesteden als alles zelf leren is mogelijk bij ons!

Administratie + aangiften

Altijd een administratie die op orde is. Zeker weten dat je nooit te veel belasting betaalt en nergens meer omkijken naar. Zo wordt ondernemen een stuk leuker.

 

Advies

Wij helpen graag met de fiscale advisering van jouw bedrijf. Dit is zowel voor startende ondernemers die willen snappen hoe het werkt als voor fiscale adviezen voor gevorderde ondernemers.

Onze producten

Wij hebben ook verschillende producten die ervoor zorgen dat jij eenvoudig een goede administratie krijgt. Bekijk ze hieronder.

BTW training

BTW training

De training die je alles leert over de aangifte omzetbelasting, ofwel de btw-aangifte. Aan de hand van verschillende modules leer jij volledig zelfstandig jouw btw-aangiften op te stellen.

ebook btw

Gratis btw checklist

Met deze checklist weet je zeker dat alle punten in jouw btw-aangifte staan voor je hem verzendt naar de Belastingdienst.

 

kilometeradministratie template

Kilometeradministratie template

Houd je kilometers bij in een handige excel template. Daarnaast krijg je 4 mails met nuttige tips zodat jij hier optimaal voordeel uit kunt behalen.

Get in touch with us!

Get in touch with us!

Privacyverklaring Emma's Tax Law

Algemene voorwaarden

Cookiebeleid Emma's Tax Law

Over ons 

 

06-25578518
info@emmastaxlaw.nl

Schoolstraat 333
5038 RL Tilburg

KVK: 77010604
BTW ID: NL003134293B06

06-25578518
info@emmastaxlaw.nl

Schoolstraat 333
5038 RL Tilburg

KVK: 77010604
BTW ID: NL003134293B06

×

Hoe kan ik je verder helpen?

× Hoe kan ik je helpen?