Samen met BUNNI

Altijd een boekhouding die op orde is!

Werk jij met het boekhoudprogramma BUNNI en kan jij wel wat hulp gebruiken bij jouw belastingaangiften én administraties? Super, wij vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen.

Laat ons je helpen!

In de afgelopen jaren hebben wij al meer dan 100 ondernemers mogen helpen met hun boekhouding. Daarnaast hebben wij al duizenden btw-aangiften én aangiften inkomstenbelasting opgesteld. Tot slot hebben we al ontelbaar veel vragen van ondernemers over belastingen en boekhouding mogen beantwoorden. Door al deze ervaring weten wij precies wat er bij ondernemers speelt. Wij weten goed waar we rekening mee moet houden in de aangiften én wat we moeten doen om jou optimaal voordeel te kunnen geven. Zo weet jij zeker dat je nooit te veel belasting betaalt. 

En wij gaan jou helpen!

We starten met een digitale kop koffie tijdens de match call, hierin leren we elkaar wat beter kennen, dit gesprek heb je met Emma. Daarna sturen we je een mail met alle informatie die we nodig hebben om te starten. Als wij dat ontvangen hebben, kunnen we van start. Dat houdt in dat we afspraken maken hoe we alles gaan aanpakken. Dit houdt in dat wij meekijken in jouw boekhouding en je helpen met de beantwoording van de vragen. Voor de inkomstenbelasting vul je een digitale vragenlijst in. Aan de hand daarvan wordt de aangifte opgesteld. Eerst krijg je een conceptaangifte en deze kan je zelf goedkeuren, zodat hij daarna wordt verzonden naar de Belastingdienst. Lees snel verder waar we je allemaal mee kunnen helpen!

Onze focus: zorgen dat jij geen vragen meer hebt over de boekhouding en belasting, zodat je aangiftes altijd in orde zijn en jij met een gerust hart kan ondernemen.

Aan een match call zitten geen kosten verbonden, maar we verwijzen je wel naar onze algemene gespreksvoorwaarden. Wanneer je een match call inplant, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Aangifte inkomstenbelasting

Hiermee kunnen we je allemaal helpen!

Laat ons je helpen om van jouw administratie weer een feestje te maken!

inkomstenbelasting 2021 opstellen
  • Controle van jouw boekhouding in BUNNI
  • Beantwoording van al je vragen
  • Opstellen van de aangifte inkomstenbelasting
  • Financieel / belasting advies voor jouw onderneming
  • Opstellen van gegevens t.b.v. een hypotheek

Wij werken aan de hand van een uurtarief van €80,-. Voor de inkomstenbelasting rekenen wij een vast tarief van €405,- en €80,- voor de fiscaal partner. Prijzen zijn excl. btw.

Let op: wij nemen geen klanten aan die geen aangifte inkomstenbelasting bij ons afnemen.

Aan een match call zitten geen kosten verbonden, maar we verwijzen je wel naar onze algemene gespreksvoorwaarden. Wanneer je een match call inplant, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Zelf doen met hulp?

Dan zijn onze trainingen de perfecte match voor jou!

Financieel en fiscaal advies gesprek

Inkomstenbelastingtraining

In 8 modules leren wij jou alles over het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting. We beginnen met het op orde maken van de boekhouding, waarbij je praktische opdrachten krijgt en How To video’s zodat je ziet hoe je alles in BUNNI moet verwerken. Daarna gaan we verder met de aangifte en alle tips die wij daarbij hebben. Aan het einde van deze training heb jij een fantastische aangifte opgesteld en klopt jouw boekhouding.

BTW training

BTW training

Elk kwartaal komt die btw-aangifte weer terug en met deze training gaan we ervoor zorgen dat dit voor jou geen probleem meer is. Aan de hand van 8 modules leren wij je er alles over. We beginnen met het goed zetten van jouw administratie voor de btw-aangifte en delen ook praktische How To video’s zodat jij ziet hoe het echt werkt in BUNNI. Vervolgens leer je alle regeltjes en hoe je op de juiste manier een fantastische aangifte kan opstellen.

Ik wil nog even zeggen dat ik echt buitengewoon onder de indruk ben van hoe jullie werken, ik vond jullie zelfs op Tiktok en heb me geabonneerd.
Ik vind het zo fijn dat jullie zo ongelooflijk betrokken met jullie klanten zijn en zo met de tijd mee, ik zou bijna zeggen de tijd vooruit. Ik ben heeel blij met jullie.

Kristof Carnewal

Eigenaar, Amaya Handpan

Als kersverse ondernemer leek het me fijn om hulp te krijgen bij mijn inkomstenbelasting. Zeker met een koophuis in het achterhoofd. Fijn dat Emma mij kon helpen!

Middels een online vragenlijst vroeg Emma mij al wat eerste informatie, waarmee zij van start kon gaan. Door mailcontact werden verdere vragen beantwoord en kon Emma aan de slag met mijn inkomstenbelasting.

Ik heb er weinig omkijken naar gehad en ben blij met haar werk. Door haar kennis en ervaring slim in te zetten, kwam mijn belasting uiteindelijk toch wat lager uit. Iets wat mij in m’n eentje zeker niet was gelukt! 

Annemieke

Lees hier onze laatste blogs:

Get in touch with us!

Get in touch with us!

Privacyverklaring Emma's Tax Law

Algemene voorwaarden

Cookiebeleid Emma's Tax Law

Over ons 

 

06-25578518
info@emmastaxlaw.nl

Schoolstraat 333
5038 RL Tilburg

KVK: 77010604
BTW ID: NL003134293B06

06-25578518
info@emmastaxlaw.nl

Schoolstraat 333
5038 RL Tilburg

KVK: 77010604
BTW ID: NL003134293B06

×

Hoe kan ik je verder helpen?

× Hoe kan ik je helpen?