Aangifte inkomstenbelasting

Geen stress meer over jouw aangifte!

Of jij nu zelf je aangifte wilt leren opstellen, of dat je er geen omkijken meer naar wilt hebben, ik kan je helpen! Check de mogelijkheden.

Aangifte uitbesteden

Ben jij klaar om ontzorgt te worden? Mooi, dan is het uitbesteden van de aangifte precies wat jij nodig hebt. Door met mij te werken, heb jij er geen omkijken meer naar. Daarnaast heb je de zekerheid op een goede aangifte en de beste hulp.

Aangifte zelf doen

Doe je de aangifte liever zelf, maar kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Leuk, dan is de inkomstenbelasting training precies wat je zoekt. In deze training leg ik je alles uit wat jij moet weten om een goede aangifte op te stellen.

Blog artikelen over de aangifte:

Ondernemersaftrekken voor de inkomstenbelasting

Ondernemersaftrekken voor de inkomstenbelasting

Ondernemen brengt risico's met zich mee, om ondernemen te stimuleren heeft de wetgever daarom verschillende belastingvoordelen bedacht. Ben jij ondernemer in de inkomstenbelasting, dan is er een kans dat jij ook recht hebt op dit...

Lees meer
Panden verhuren, hoe werkt dat voor de belasting?

Panden verhuren, hoe werkt dat voor de belasting?

Beleggen in vastgoed wordt steeds populairder, maar hoe werkt dat dan voor de belastingen als je panden gaat verhuren? Voor je gaat investeren in het kopen van panden is het wel handig om te weten hoe het nu in zijn werk gaat. Ik leg je de basis graag uit.Over je...

Lees meer
Fiscaal partnerschap, wat houdt dat in?

Fiscaal partnerschap, wat houdt dat in?

Als je gaat samenwonen ziet de Belastingdienst jou en je partner niet direct als partner. Voor de Belastingdienst jullie zo zal zien dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen. Dit heeft gevolgen voor de belasting, dus houd hier vooraf rekening mee.

Lees meer

 

 

ETL

06-25578518
Emma@www.emmastaxlaw.nl

Pietersbergweg 252
1105 BM Amsterdam

KVK: 77010604
BTW ID: NL003134293B06

×

Hoe kan ik je verder helpen?

× Hoe kan ik je helpen?