Aangifte inkomstenbelasting

Geen stress meer over jouw aangifte!

Of jij nu zelf je aangifte wilt leren opstellen, of dat je er geen omkijken meer naar wilt hebben, ik kan je helpen! Check de mogelijkheden.

Aangifte uitbesteden

Ben jij klaar om ontzorgt te worden? Mooi, dan is het uitbesteden van de aangifte precies wat jij nodig hebt. Door met mij te werken, heb jij er geen omkijken meer naar. Daarnaast heb je de zekerheid op een goede aangifte en de beste hulp.

Aangifte zelf doen

Doe je de aangifte liever zelf, maar kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Leuk, dan is de inkomstenbelasting training precies wat je zoekt. In deze training leg ik je alles uit wat jij moet weten om een goede aangifte op te stellen.

Blog artikelen over de aangifte:

Crowdfunding? Dit zijn de gevolgen voor de belasting!

Crowdfunding? Dit zijn de gevolgen voor de belasting!

Heb jij geld nodig om jouw bedrijfsdromen uit te laten komen? In sommige gevallen kan het voor je bedrijf handig zijn om een crowdfunding te starten om een project/product of dienst te kunnen bekostigen. Maar het is wel handig om vooraf eerst te kijken naar de...

Lees meer
Belastingvoordeel door de giftenaftrek

Belastingvoordeel door de giftenaftrek

Hoe kan jij ervoor zorgen dat je minder belasting hoeft te betalen? Daar zijn meerdere manieren voor, ik zal ze allemaal toelichten om van jouw belastingaangifte een feestje te maken! In de inkomstenbelasting zijn er verschillende persoonsgebonden uitgaven. Het kan...

Lees meer

 

 

ETL

06-25578518
info@emmastaxlaw.nl

Pietersbergweg 252
1105 BM Amsterdam

KVK: 77010604
BTW ID: NL003134293B06

×

Hoe kan ik je verder helpen?

× Hoe kan ik je helpen?